fbpx
SERVICIILE NUTRYMANU

Ce oferim ?

Programele mele sunt adaptate in funcție de obiectivele și aspectele pe care tu dorești să le imbunătățesti privind greutatea corporală, alimentația, somnul, managementul stresului. Este bucuria, misiunea și pasiunea mea, ca eu să te ajut în acest proces de transformare a celei mai bune versiuni din tine. O energie infinită stă la baza fiecăruia dintre noi dacă știm să o folosim! Aștept cu drag să incepem o călătorie frumoasă împreună !

01.

Consiliere nutrițională
online

De ce am creat acest program? Consilierea Online inseamnă că poți să-ți aduci nutriționistul acasă și să accesezi oricând in funcție de programul tău o sesiune de consiliere/ consultanță pe zona de obiceiuri alimentare și nutriție.


Vezi program

02.

Program slăbire fără înfometare

Ce inseamnă acest program? Aduc o susținere în procesul tău de slăbire, ne întâlnim de 2 ori în mediul online, unde stabilim împreună, plan alimentar personalizat in funcție de programul și timpul tău, adecvat modului tău de viață indiferent care ar fi acela.


Vezi program

03.

Individual Coaching + program individual

Care sunt beneficiile și Cum funcționează? Adevăratul potențial al corpului tău se manifestă doar atunci când ai întenția de a găsi echilibrul, de a păși în afara zonei de confort! Atunci vei avea capacitatea de a jongla armonios cu toate provocările intâlnite.


Vezi program

04.

Program pentru copii și adolescenți

Care sunt beneficiile și Cum funcționează? Adevăratul potențial al corpului tău se manifestă doar atunci când ai întenția de a găsi echilibrul, de a păși în afara zonei de confort! Atunci vei avea capacitatea de a jongla armonios cu toate provocările intâlnite.


Vezi program

05.

Mindfulness și echilibru prin alimentație

Acest program, iți va oferi cea mai frumoasă surpriză din viața ta, pentru că te incurajează să te redescoperi, să te ințelegi mai bine, să te accepți așa cum ești, să faci alegeri conștiente și inspirate pentru un stil de viață sănătos și să devii cea mai frumoasă versiune a ta!


Vezi program

06.

Program nutrițional diversificare bebeluși

Rolul nostru ca părinți, înca din primii ani a copilului, este să-i creem cel mai potrivit program de mese, de obiceiuri și o educație cultivată pe gust și pe alegeri sănătoase. Copilul poate invăța de mic, ce inseamnă un comportament alimentar sănătos.


Vezi program

LISTĂ DE PREȚURI
Consiliere
nutrițională online

lei
200
Lunar

 • Durată 60 de minute
 • Consultație zilinică
 • Ofertă personalizată


Programează-te

Pachetul de slăbire fără Înfometare

lei
600
Lunar

 • Alimente preferate
 • 1 intâlnire lunara
 • Ofertă personalizată


Programează-te

Program pentru copii și adolescenți

lei
400
Lunar

 • Durată 1 lună
 • Consultație 24/7
 • Ofertă personalizată


Programează-te

Mindfulness și echilibru pentru corp

lei
1500
2 luni

 • Durată 2 luni
 • Consultație 6 sedințe
 • Ofertă personalizată


Programează-te

Individual
Coaching

lei
250
preț de bază

 • Preț in funcție de durată
 • Minim 5 sedințe
 • Antrenor personal


Programează-te

Program nutrițional bebeluși

lei
1250
Lunar

 • Sedințe 45-50 de minute
 • Consultație 24/7
 • Ofertă personalizată


Programează-te

Prezentare generală a servicilor

Consiliere nutrițională online

Mai Simplu și ușor de accesat pentru tine! Consilierea nutrițională în mediul online, este opțiunea viitorului !  Indiferent unde te afli, poți oricând accesa un program personalizat de nutriție bazat pe nevoile și stilul tău de viață. În plus, eviți pierderea timpului în trafic, primești consilierea în cadrul confortului tău de acasă și stabilești singur frecvența și programul de consiliere care ți se potrivește.

Consiliere inițială

Anamneză – Evaluarea obicieiurilor alimentare – Analiza jurnalului alimentar -Stabilirea de comun acord a obiectivelor și planului alimentar. Împreună construim farfuria în funcție de preferințele tale culinare și de alimentele pe care le îndrăgești. Astfel nu va fi un chin pentru tine să ai un nou program!

Alimentația si stilul de viață

Analizăm și demontăm mituri, obiceiuri alimentare legate despre cum combinam alimentele. Ce alegem să mancăm acasă, în izolare, sau la birou sau in cadrul evenimentelor sociale ( aniversări, nunți sau zile de naștere).

Siguranța alimentară

Împreună stabilim reguli de sigurantă alimentară! La ce trebuie să fii atent? Cât timp este valabil să congelezi anumite alimente? Cum se păstrează și depozitează alimentele crude? Cum să deosebești un ou proaspăt de unul vechi?

Regim personalizat

În funcție de obiectivul tău ( vrei să slăbești, vrei să te ingrași, vrei mai multă energie în corp, vrei să ieși din zona de depresie, vrei să te menții, vrei să previi anumite boli, afecțiuni…etc) îți pot explica cum să aduci echilibrul atât in farfuria cât și in mintea ta. Farfuria este dictata de starea ta emoțională și dacă reușești să controlezi emoțiile, reușești să-ți controlezi farfuria!

De ce am creat acest program ?

În primul rând să te ajut să scapi de scuza “Nu am timp sau nu am când”!  Te poți programa oricând dorești, la ora care îți convine in agenda ta, eu vin in sprijinul tău pentru a te ajuta sa depășim acestă premiză de “nu pot“.

Ce inseamnă consilierea online?

Consilierea Online inseamnă că poți să-ți aduci nutriționistul acasă și să accesezi oricând in funcție de programul tău o sesiune de consiliere/ consultanță pe zona de obiceiuri alimentare și nutriție. Acestă intâlnire poate avea loc pe platforma Skype, Face Time, Teams, Google Meet sau What’s App.

Ce vei câștiga?

Afli informații concrete, suport și indrumare către obiectivele dorite! Îți voi explica pas cu pas ce inseamnă procesul de reducerea greutății corporale și obiceiurile alimentare potrivite stilului tău de viață.

Pachetul de Slăbire fără înfometăre

Te numeri cumva printre persoanele care atunci când aud cuvântul “slăbire”, se gândesc automat la restricții, înfometare și mâncat sănătos dar nu neapărat delicios? Inseamnă că acest program va fi unul potrivit pentru tine !  Nu vei simți că ești la dietă, pentru că vei regăsi in plan, preferințele tale culinare dar și preparatele pe care le adori. Eu te voi ajuta să echilibrezi farfuriile și să te simți cât mai aproape de progres și de obiectivele dorite.

Detalii pachet

Cum poți slăbi mâncând? Prin alegeri inteligente adaptate nevoilor tale, prin respectarea meselor și a unui interval orar prestabilit in funcție de stilul tau de viață și mai ales prin motivație proprie.

Introducerea in alimentatie a preparatelor preferate in combinații sănătoase

Rețete și idei de gătire in mod sănătos, rapid și ușor.

Plan alimentar personalizat in fiecare săptămână cu mese care iti oferă vitalitate și energie.

Follow-up după fiecare săptamană dacă este cazul

Două intâlniri online pe platoforma google meet sau zoom

De ce am creat acest program ?

Cu acest plan săptămânal îți creionez un plan alimentar personalizat pe nevoia ta și pentru ați oferi mai mult sprijin îmi poți trimite in Whats App fotografii cu farfuria ta iar eu te voi insoți  și consilia in momentele în care nu știi ce să alegi sau să faci pentru masa ta.

Ce inseamnă slăbire fără infometare?

Aduc o susținere în procesul tău de slăbire, ne întâlnim de 2 ori în mediul online, unde stabilim împreună, plan alimentar personalizat in funcție de programul și timpul tău, adecvat modului tău de viață. Cu alimente esențiale si preferate.

Program pentru copii și adolescenți

Te simți neînțeles, confuz, neconectat cu propriul corp și nu mai înțelegi cum să-ți găsești echilibrul alimentar? Vin în întâmpinarea ta cu un program special creat pentru tine și nevoile tale. Știu că adolescența vine “la pachet” cu o sumedenie de probleme. În primul rând sunt mama unei adolescente de 13 ani și înțeleg perfect dorința de a avea un ten curat, fără acnee, dorința de a avea un păr strălucitor și mai ales dorința de a avea un corp armonios și sănătos. În acest program sunt antrenorul/ partenerul tău de susținere in procesul conștient de echilibru și implinire.

Beneficii program

Există dovezi clare că obiceiurile alimentare din copilărie influențează starea de sănătate ca adult și e important să începi să faci alegeri echilibrate, corecte de la o vârstă fragedă.

Consiliere si educare nutrițională adaptată vârstei și perioadei respective

Plan alimentar personalizat și consiliere inițială online gratuită

Demontăm miturile legate de dietele „minune”

Consiliere și follow-up pe WhatsApp atunci când este nevoie

Creionarea farfuriei ideale atunci când ai evenimente sociale ( zile de nașteri prieteni, petreceri în pijama sau ieșiri cu amicii prin oraș).

De ce am creat acest program ?

Fie că îți dorești să te ingrași sau să slăbești, eu sunt aici să te ascult, să te înțeleg și să te ajut. Împreună putem discuta despre obiceiurile alimentare, despre preferințele tale culinare și împreună putem găsi farfuria ideală, echilibrată pentru nevoile tale.

Ce inseamnă acest program?

Prin accesearea programul pentru adolescenți pentru echilibru alimentar, fizic și psihic, copilul tău va avea parte de o dietă specifică și un mod de viață sanătos.

Mindfulness și echilibru prin alimentație

Consiliere nutrițională și coaching de mindfulness, insoțită cu terapie pentru alimentație conștientă și gândire pozitivă. Împreună vom analiza emoțiile, fricile pentru un nou început, schimbarea pe care o dorești de mulți ani . Te voi ajuta să găsești curajul de a ieși din zona de confort și să devii conștient de obiceiurile alimtare care te pot conduce către un stil de viață sănătos și echilibrat! Ai doar un singur corp, așa că îngrijirea lui este esențială pentru o viață fericită și sănătoasă. Incepi să controlezi conștient alimentația, să dai mai multă putere și energie dorințelor tale și nu fricilor!

Detalii program

Consiliere nutrițională și coaching de mindfulness, insoțită cu terapie pentru alimentație conștientă;

Consiliere și coaching nutrițional (6 ședințe)

Planificarea alimentației pas cu pas ( idei și alternative pentru rețete culinare)

Echilibrarea stării emoționale prin prevenirea mâncatului emoțional

Creionarea farfuriei echilibrate in funcție de starea emoțională, tehnici pentru gestionarea emoțiilor negative

De ce am creat acest program ?

Acest program, iți va oferi cea mai frumoasă surpriză din viața ta, pentru că te incurajează să te redescoperi, să te ințelegi mai bine, să te accepți așa cum ești, să faci alegeri conștiente și inspirate pentru un stil de viață sănătos și să devii cea mai frumoasă versiune a ta!

Cui se adresează programul?

O alimentație echilibrată asigură nutrienții necesari pentru o bună funcționare a organismului, dar la fel de importante sunt lucrurile care ne hrănesc la nivel psihic si emoțional. Un stil de viață sănătos are un impact major asupra sănătății, asupra kilogramelor, asupra vieții. 

CE REZULTATE OFERĂ PROGRAMUL? Conectarea cu emoțiile și creșterea nivelului de încredere în sine; Energie, vitalitate,recunoștință, echilibru; Instalarea unor rutine/obiceiuri alimentare care te vor ajuta să îti menții un stil de viață sănătos; Vei invăța să te apreciezi, să oferi hrană minții și sufletului tău și să creezi astfel o relație armonioasă cu alimentația.

Individual Coaching

Sunt aici pentru tine, pentru a te ajuta să îmbrățișezi bucuria de a mânca bine și a crea o viață sănătoasă pe care să o iubești!

Te confrunți cu anumite situatii, persoane, contexte, probleme, pe care nu stii cum să le abordezi și care simți că te-au dezechilibrat sau iți este greu să iei o decizie, atunci ai ajuns unde trebuie!

Beneficii program și cum funcționează

Alimentația sănătoasă este despre găsirea unui echilibru între principiile nutriției și propria intuiție personală cu privire la ceea ce te face sa te simți bine și complet în corpul tău.
Cănd vei înțelege cum și de ce mănânci anumite alimente, tot atunci vei incepe să te bucuri de viață, de abundență și de gusturile interesante pe care le oferă mâncarea.
Adevăratul potențial al corpului tău se manifestă doar atunci când ai întenția de a găsi echilibrul, de a păși în afara zonei de confort! Atunci vei avea capacitatea de a jongla armonios cu toate provocările intâlnite și te vei simți impăcat cu propriile alegeri.
Prin sesiuni de coaching 1:1, identifici rădăcina emoțiilor, frustrărilor care te-au determinat să mănânci compulsiv, să înlocuiești nevoile emoționale cu mâncarea, să descoperi adevărul din spatele comportamentelor alimentare dar și a kilogramelor în plus sau în minus.

Programul are o durată minimă de 5 ședințe

Fiecare ședință va avea un obiectiv pe care tu ți-l vei stabili

Ședințele se vor derula online, pe platforma google meet, face time sau zoom

Primești recomandări nutriționale personalizate, pentru nevoile și obiectivele tale

Fiecare sesiune de coaching este individualizată in funcție de nevoile specifice de dezvoltare identificate de către coach, împreuna cu tine.

Îmbunătațirea calității stilului de viață prin integrarea comportamentelor alimentare benefice corpului tău

Program nutrițional de diversificare pentru bebeluși de la 6 la 36 de luni

Rolul nostru ca părinți, înca din primii ani a copilului, este să-i creem cel mai potrivit program de mese, de obiceiuri și o educație cultivată pe gust și pe alegeri sănătoase. Copilul poate invăța de mic, ce inseamnă un comportament alimentar sănătos. Ai așteptări și dorințe ca tu și copilul tău să aveți obiceiuri alimentare sănătoase încă din prima etapă în procesul de diversificare. Din experiența mea, știu că aceste așteptări devin la un moment dat presiuni create de “rude”, “prieteni”, “vecini” , “mămici din parc” care aduc termen de comparație cu experiențele lor proprii dar să nu uităm că fiecare copil, fiecare organism este diferit și se comportă diferit.

Detalii program

Două lucruri avem de invățat în primă fază, să ne recunoaștem emoțiile pe care le trăim și să invățăm să avem grijă de corpul nostru prin alimentație și îngrijire.

Orice părinte își dorește să-și vadă și să-l știe fericit și sănătos. Copii modelează de la noi, obiceiurile, comportamentele și reacțiile pe care le avem la situațiile din viață.

În primii ani, până când sunt capabili să ia singuri decizii, este responsabilitatea noastră ca părinți să le formăm obiceiurile și educația legate de gust, cantitate și program nutrițional.
Atunci când creezi farfuria “ideală” pentru copilul tău, există un principiu de bază și anume iubirea pe care tu ca părinte o poți oferi, prin gătire atentă, prin hrană gătită în casă, fără semipreparate bogate în conservanți, coloranți și aditivi, prin alimente proaspete aranjate atrăgător în farfurie, printr-o poveste plină de culori și savoare! Mâncarea din farfurie arată un standard și o calitate a stilului de viață din familie.

De ce am creat acest program ?

Am creat acest program în primul rând să te ajut cu informații nutriționale corecte și clare despre ce înseamnă alimentația în perioada de alăptare, despre momentul începerii diversificării , despre rețete și combinații adecvate vârstei până în 3-4 ani, despre personalizarea meniului începând cu 6 luni.

Când l-am născut pe cel de-al doilea copil, am rămas efectiv șocată de cocktailul de informații paradoxale din grupurile/paginile de mămici de pe facebook sau de pe internet cu diverse rețete pentru bebeluși care nu mi s-au părut deloc simple și sănătoase și m-am panicat când nu am găsit o schemă clară, concretă despre începerea diversificării și întrebările multiple la care nu găseam răspuns: Cum fac trecerea de la hrănirea exclusivă cu lapte la hrănirea cu mâncare solidă? Încep cu fructe sau cu supă? Dacă ii fac supă, ce legume adaug mai intâi? De ce doar anumite legume sunt permise și așa mai departe, lista ar putea continua!

Ce include programul?

 • Consiliere nutrițională inițială care durează in jur de 45-50 de minute;
 • Educare nutrițională privind nutriția copilului sănătos;
 • Plan alimentar personalizat adaptat categoriei de vârstă;
 • Întâlnire pe platforma Google Meet sau Zoom, sau WhatsApp pentru clarificare sau monitorizarea planului alimentar;

Câteva beneficii din cadrul programului

 • Importanța alimentației și a obiceiurilor alimentare pentru o viață sănătoasă,
 • Importanța hidratării, a somnului, necesarul de kcalorii, rata metabolica bazală, micronutrienții esențiali în dieta bebelușului;
 • Organizarea și ordinea unui program de mese care îți vor aduce mai mult timp și echilibru emoțional;
 • Rețete simple, rapide și cu gust;
 • Plan personalizat pentru bebe sau copii până în 4 ani;
 • Calendarul diversificării alimentației sugarului;

Clienții nostri fericiți:

Tratați clientul ca și când dvs. ați fi clientul. ” dr. Gena W. Lorainne – doctor in nutriție, scriitor si nutriționist renumit.

” A fost o experiență foarte frumoasă să lucrez cu Manuela. S-a pliat pe toate preferințele mele și mi-a oferit, cu răbdare, îndrumări despre ABC-ul alimentar, mixul de alimente necesar a fi consumate în cursul unei zile și rețete – care m-au ajutat să devin mai creativă în bucătărie. Am învățat să-mi dedic cu bucurie timp pentru pregătirea meselor, am îndrăgit pătrunjelul și morcovii și am învățat să-mi ascult corpul.
Cred că cel mai important este că am învățat procesul, pentru că … știți și voi că uneori mai facem excese – și astfel pot să revin la greutatea normală doar fiind atentă la ce și cât mănânc. ”
Cristina C.25 ani
“ Când vrei sa schimbi ceva în viata ta mergi și ti schimbi tunsoarea? dar nop…nu e de la tunsoare, trebuie altceva ! îți schimbi garderoba…dar stai problema e defapt ca nu ti mai vine nimic din garderoba și apoi începi sa schimbi 38 cu 40, hopa…in 44 te simți abia comod; deci cam aici e problema ! incepi mai intai sa te rogi sa nu mai ai pofta de mâncare, sa nu mai mananci noaptea, sa slăbești peste noapte, incepi sa bei apa calda dimineața sau mai știu eu ce minuni auzi în jur…dar în zadar toate. Apoi începi sa te gândești ca ai nevoie de ceva, de cineva care sa te ajute si daca ai noroc o întâlnești pe ea, pe Manuela Vasiliu, un om deosebit, un nutriționist care sta de vorba cu tine si va spun sincer are o reteta de un „ghiveci” nemaiîntâlnit !!! sa va zic câteva din ingrediente?! RESPECT, ATENTIE, COLABORARE, GRIJA, ZAMBETE, SERIOZITATE, PRIETENIE, IMPLICARE, DEVOTAMENT si înainte sa punem capacul pe oala, ea presară UN PIC DE SUFLET. O recomand cu toată încrederea ! Un om care te ajuta sa ti faci un mod de viata…nu doar sa dai câteva kilograme jos. ”
Lăcrămioara D.39 ani
“ Chiar daca am avut o colaborare foarte scurta, in urma acesteia am reusit sa slabesc aproximativ 3 kg si sa adopt un stil de viata sanatos pe care sa il pot urma in continuare. Am primit de la Manuela mult mai multe sfaturi si indicatii care m-au ajutat atat in stabilirea unei alimentatii echilibrate cat si in reglarea programului de somn, formarea unei rutini de exercitii fizice/miscare zilnice si nu numai. Consider ca am primit motivatia necesara de la omul potrivit in momentul potrivit si as reveni oricand pentru viitoare colaborari. Multumesc din suflet! ”
Alina S.28 ani
“ Am colaborat cu Manuela pentru a pierde in greutate in jur de 20 kg. Colaborarea a fost fructuoasa, Manuela s-a implicat activ atat telefonic , cit si prin sedinte punctuale. Mi-a dat un regim diversificat care s-a adaptat atat la bugetul meu cat si la preferintele si produsele agreate de mine. Multumesc pe aceasta cale pentru serviciile oferite. RECOMAND! ”
Cătălin M.42 ani
“ Am apelat la Manuela în urma cu 5 ani pt a rezolva niște probleme de sănătate( deficit de vitamina D). La început am fost reticienta vis-a-vis de dieta si alimentele recomandate dar Manuela a avut răbdare și mi-a explicat tot ce trebuie sa fac . În fiecare săptămână a fost un meniu diferit adaptat gusturilor si nevoilor mele . Va recomand cu cea mai mare încredere! ”
Teodora A.29 ani

Ce mai aștepți !?
Fă-ți o programare.

adresa

Strada Maior Gheorghe Șonțu, nr. 23, Focșani

Program

Luni-Vineri: 9:00-18:00
Sâmbătă-Duminică: inchis

Contact rapid

Telefon: 0746155417
Email: contact@nutrymanu.ro​

×

Aici poți povesti cu NutyManu.

×