fbpx

Dacă utilizaţi serviciile oferite de site-ul www.nutrymanu.ro  în mod implicit, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos: 

TERMENI GENERALI 

•  Acest site (denumit generic SITE) este proprietatea Societății “NUTRYMANUS COACH  SRL”, având nr. de înregistrare J39/662/29.09. 2020, cu sediul social în Focsani, judetul Vrancea, Strada Fundatura Maior Gheorghe Sontu Nr.23. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit în ce priveşte termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele între dumneavoastră şi NUTRYMANUS COACH SRL. Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve.  

•  NUTRYMANUS COACH SRL  poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terţe persoane. 

•  Continuând să utilizaţi site-ul presupune acordul dumneavoastră tacit şi accesarea  în întregime la Termenii şi condiţiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor  NUTRYMANUS COACH SRL. 

•  NUTRYMANUS COACH SRL  poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunţa în prealabil, site-ul. De asemenea, poate limita accesul la site ori la anumite părţi din site. Totodată, NUTRYMANUS COACH SRL   poate limita accesul la anumite facilităţi/frame-uri din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificări şi fără vreo răspundere. 

1. CONŢINUT 

•  Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite Conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora. 

•  Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialitatii şi respectării termenilor impuşi de către NUTRYMANUS COACH SRL.  

•  Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al NUTRYMANUS COACH SRL. 

•  NUTRYMANUS COACH SRL   nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu. 

•  În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site de echipa redacţională sau de oricine altcineva încălca drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate în secţiunea Contact a site-ului. 

2. DREPTURI DE AUTOR 

•  Toate drepturile sunt rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. 

•  Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.nutrymanu.ro , cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective. 

•  Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: „Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de «revistă a presei» susţinut de paginile de internet în cauză. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor”. Sursa www.nutrymanu.ro va fi citată, cu link către site, în primul paragraf. La sfârşitul ultimului paragraf al ştirii şi în cadrul acestuia se va preciza “Integral pe www.nutrymanu.ro “ (sau o formulă echivalentă, practicată de site-urile în cauză), această formulă având link în www.nutrymanu.ro . De asemenea, la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: “SURSA:  www.nutrymanu.ro “, cu link către site-ul www.nutrymanu.ro . Mediile offline se supun de asemenea termenilor agreaţi de către CRP şi în conformitate cu prevederile Legii drepturilor de autor din România. 

•  NUTRYMANUS COACH SRL , logo-ul NUTRYMANU  şi site-ul www.nutrymanu.ro  sunt proprietatea companiei “NUTRYMANUS COACH SRL, niciuna dintre ele neputând fi utilizată fără acordul scris al societătii “NUTRYMANUS COACH SRL”.  

3. RĂSPUNDERI 

•  Dumneavoastră sunteţi singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de NUTRYMANUS COACH  SRL  în legătură cu accesarea, utilizarea sau exploatarea Conţinutului. NUTRYMANUS COACH  SRL îşi rezervă dreptul de a modifica, şterge orice mesaj postat pe site, interpretat la discreţia NUTRYMANUS COACH  SRL ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat. 

•  Utilizarea site-ului reprezintă faptul că declaraţi şi sunteţi de acord cu publicarea de către NUTRYMANUS COACH  SRL a unui Conţinut, stabilit pe bază unor criterii proprii, Conţinut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat într-o manieră care să nu fie conformă cu dorinţele dumneavoastră. Într-un astfel de caz, răspunderea NUTRYMANUS COACH  SRL nu poate fi reţinută.  

4. TRANSMITEREA DE INFORMAŢII CĂTRE NUTRYMANUS COACH SRL  

•  Prin transmiterea de informaţii către se înţelege furnizarea de către dumneavoastră a unor materiale, incluzând, dar fără a se limita la mesaje, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video. 

•  Transmiterea de informaţii către NUTRYMANUS COACH SRL  echivalează cu acceptul acordat societăţii noastre, fiind liberă de orice obligaţie privind achitarea unei plăti şi/sau remuneraţii, neexclusiv şi pe o perioadă de 50 de ani, să utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod şi cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informaţii. 

•  Totodată, prin transmiterea de informaţii către NUTRYMANUS COACH SRL, se prezumă acordul dumneavoastră privind despăgubirea NUTRYMANUS COACH SRL  şi/sau a terţilor ca urmare a existenţei/naşterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informaţii. NUTRYMANUS COACH SRL nu acceptă o răspundere limitată din partea furnizorului de informaţii. 

•  NUTRYMANUS COACH SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decât cele care au un contract semnat cu instituţia. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultător, defăimător, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori în secţiunea de comentarii. 

5 . POLITICA DE LIVRARE A SERVICIILOR 

Modificare sau anulare comanda 

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila doar in conditii speciale intrucat nu livram un produs ci un serviciu. Daca ai plasat din greseala o comanda sau daca ai nevoie de ajutor te rugam sa ne scrii la contact@nutrymanu.ro  si te ajutam cu placere. 

In momentul plasarii comenzii vei primi automat pe mail pasii pentru urmatoarele etape – consiliere, chestionar de evaluare obiceiuri alimentare, analiza jurnal alimentar, etc.  

Prețurile afișate pe site, la fiecare seriviu în parte sunt preturile finale. 

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități: online, cu cardul, prin banca sau PayPal urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății. 

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul. 

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul alegerii tipului de serviciu. Este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea serviciilor oferite pentru mai multe luni în avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate. 

 Garanția și dreptul de retragere 

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, societatea acordă garanții speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru de vânzări, prin email la adresa contact@nutrymanu.ro . Se va prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai timp scurt posibil, astfel încât să vă puteți recupera cu celeritate banii plătiți pentru serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii. 

Dreptul de retragere din contract operează în termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării pe site și poate fi folosit o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului serviciului  în favoarea aceluiași utilizator. Țineți cont de faptul că nutrymanu.ro  este un site de servicii, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist. 

În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la contact@nutrymanu.ro . Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, tipul abonamentelor la care doriți să renunțați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită. 

În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării. Rambursarea comenzii se va face in maxim 14 (paisprezece) zile de la data înregistrării cererii dumneavoastră de retragere din Contract. 

Totodată, garanția și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe site. 

Răspundere și Limitări 

Prin accesarea site-ului, și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul. 

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online. 

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site. 

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru. 

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți. 

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune. 

Reclamații 

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact@nutrymanu.ro  . 

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 72 ore, raportate la o zi lucrătoare. 

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni. 

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate. 

6. COOKIES 

Site-ul www.nutrymanu.ro , foloseşte „cookie”-uri. „Cookie”-urile reprezintă date stocate pe hardul utilizatorului, conţinând informaţii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip „cookie” reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor. Dacă utilizatorul refuză un „cookie”, poate să utilizeze în continuare site-ul www.nutrymanu.ro  

 „Cookie”-urile ne ajută la urmărirea şi segmentarea intereselor utilizatorilor noştri, pentru a intensifica experienţa vizitării site-ului nostru. 

7. TRIMITE ARTICOL 

Dacă utilizatorul doreşte să utilizeze serviciul nostru de referinţe informându-şi un prieten în legătură cu site-ul sau newsletter-ul nostru, îi vom cere adresa de e-mail a prietenului său. NUTRYMANUS COACH SRL va trimite automat prietenului său un e-mail prin care îl invită să viziteze site-ul. NUTRYMANUS COACH SRL stochează această informaţie pentru singurul scop de a trimite acest unic mesaj e-mail. 

8. SECURITATE 

NUTRYMANUS COACH  SRL  adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informaţiile personale ale utilizatorilor săi. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informaţiile vor fi protejate atât offline, cât şi online.. Toate informaţiile despre utilizatori sunt confidenţiale.  

9. RĂSPUNDERE JURIDICĂ. DESPĂGUBIRI 

•  Conţinutul acestui site, inclusiv ştirile, cotaţiile, datele şi alte informaţii, este furnizat de NUTRYMANUS COACH SRL  şi de către furnizorii săi de conţinut. Acest site furnizează instrumente de informare, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiţii sau produse. 

•  NUTRYMANUS COACH SRL  nu cere clienţilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către NUTRYMANUS COACH SRL  prin intermediul E-mailului  contact@nutrtmanu.ro  

•  NUTRYMANUS COACH SRL şi furnizorii săi de conţinut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de SITE şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. NUTRYMANUS COACH SRL îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri. Deşi NUTRYMANUS COACH SRL face toate eforturile pentru a obţine informaţii de încredere de la furnizorii săi externi, nu garantează acurateţea informaţiilor furnizate de aceştia. 

•  Fiecare utilizator al SITE-ului este de acord ca, la cererea NUTRYMANUS COACH SRL, să exonereze de răspundere www.nutrymanu.ro  şi pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare, şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document. Persoanele fizice sau juridice responsabile de încălcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislaţiei în vigoare în România. 

•  NUTRYMANUS COACH SRL îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza aceste condiţii în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site. 

10. ÎNCHEIEREA RESPONSABILITĂŢILOR 

Responsabilităţile şi obligaţiile părţilor contractante sub aceşti Termeni şi Condiţii vor rămâne aplicabile, până la momentul în care acordul va înceta din partea oricărei părţi. Puteţi încheia respectarea Termenilor şi Condiţiilor în orice moment printr-o notificare scrisă adresată către NUTRYMANUS COACH SRL la adresa de e-mail: contact@nutrymanu.ro , comunicând că nu doriţi continuarea colaborării. 

Dacă vom considera că aţi încălcat ori vă suspectăm că aţi încălcat una sau mai multe prevederi, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda sau înceta definitiv accesul în Companie, fără o notificare în prealabil, dumneavoastră rămânând responsabil pentru daunele produse. 

13. SOLUŢIONAREA CONFLICTELOR. LEGEA APLICABILĂ. 

Contractul va fi guvernat şi interpretat în conformitate cu legea română. Orice conflict apărut va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluţionare este medierea, în condiţiile legii, iar dacă aceasta eşuează, se apelează la instanţele româneşti competente de la sediul Companiei. 

14. MODIFICAREA TERMENILOR ȘI CONDIŢIILOR 

Puteţi citi ultima versiune a Termenilor şi Condiţiilor în orice moment pe această pagină. 

Ne rezervăm dreptul, la discreţia noastră, să actualizăm, schimbăm sau să înlocuim orice parte din aceşti Termeni şi Condiţii, publicând pe canalele de comunicare disponibile informări despre actualizările şi/sau schimbările aduse. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificaţi site-ul periodic pentru orice schimbare de politică. Continuarea utilizării site-ului, după publicarea informărilor despre actualizări şi/său schimbări aduse Termenilor şi Condiţiilor, constituie acceptul dumneavoastră pentru acestea. 

×

Aici poți povesti cu NutyManu.

×