fbpx

Bună,

bine ai venit la NutryManu !


MANUELA VASILIU


Bună! Numele meu este Manuela Vasiliu și sunt nutriționistul tău online. Dacă dorești să îți îmbunătățești dieta, să iți atingi obiectivele și să înveți să iubești gustul mâncării adevărate, sunt aici pentru a te ajuta. Vreau să schimb modul în care privești mâncarea, să te ajut să creezi obiceiuri durabile și să realizezi că mâncarea reală este cea mai simplă modalitate de a crea un stil de viață sănătos pe care îl iubești.

Primul pas în îmbunătățirea dietei și menținerea ei pe termen lung, este să să urmezi un program de nutriție care să funcționeze pentru viața reală. O dietă bazată pe o alimentație benefică pentru nevoile individuale, fără reguli rigide sau înfometare.

Programele mele de coaching online în domeniul nutriției sunt concepute pentru a oferi o abordare personală și personalizată adaptată obiectivelor stabilite. Sunt aici pentru a fi coach, mentor și ghid pentru a te ajuta să iți atingi obiectivele de sănătate și abia aștept să încep.

Să vorbim despre mine!

Povestea mea incepe asa: am fost un copil și un adolescent cu o silueta asemanătoare cu cea a personajului feminin Olive din Popeye Marinarul…celebrul desen animat. Nu am avut niciodata probleme cu obezitatea, în schimb, am avut mereu acea “silueta” care a atras priviri compătimitoare și comentarii peste comentarii, precum, “te bate vântul” sau “tu nu vrei să te mai ingrași puțin?” sau “hai să faci și tu niște analize să vezi ce se intâmplă cu tine”, și uite așa am crescut cu un complex de inferioritate și cu o dorință mare să găsesc soluții la “marea provocare a vieții mele” . Privind in retrosprectiva, imi dau seama ca dieta mea era hipocalorica, aport crescut de zahar, mese neregulate, multa guma de mestecat, nu imi placea painea, si eram chiar pretentioasa cand era vorba de legume si fructe. Descoperirea unui mod de a mânca care funcționează pentru mine a fost o călătorie fascinantă pe care am inceput-o in facultate.

Am absolvit Facultatea de Știință și Ingeneria Alimentelor din Galați, promoția 2006, unde am invațat despre Managementul Igienei, Controlul Calității Produselor Alimentare, Managementul Siguranței Alimentare și importanța alegerii unui produs apt de consum in functie de modalitatea de procesare, ingrediente și strategia de marketing.

După absolvirea facultății, mi-a apărut oportunitatea de a lucra în domeniul Farmaceutic, în promovare și management, cu multe provocări frumoase și lecții de viață. Am descoperit ce inseamnă un mediu bazat pe competitivitate și performanță dar și pe evoluție profesională continuă.

Experiența acumulată in cei 10 ani de activitate în domeniul farmaceutic mi-a dezvoltat latura empatica , orientându-mi atenția către oameni și diversitatea caracterelor și comportamentelor dar și către un stil de viață sănătos.

În anul 2013, am urmat Școala de Coaching și Leadership International Inc. cu sediul în Canada, timp de 2 ani, iar cu ajutorul metodelor avansate de coaching PCMK am devenit mai evidentă mie insămi, am ințeles cât de important este să fiu împăcată cu mine și cu deciziile luate sau cu cele care urmează să le iau. Am învățat că pot avea încredere în valorile mele morale și în nevoia mea de a contribui asupra dezvoltării fericirii celor care mă înconjoară. 

Ca Life-Coach am ajutat clienții să identifice blocajele și fricile care stăteau în calea succesului personal și să-și îmbunătățească performanțele atât din viața personală cât și din cea profesională.

Conștientizările personale, privind un stil de viață sănătos și echilibrat, m-au condus către decizia de a studia Nutriția in amănunt și iată că în anul 2017 m-am înscris la Școala Fitness Scandinavia din București, unde am absolvit cu succes cursul acreditat de Tehnician Nutritionist.

Pentru că mi-am dorit să aprofundez și să inteleg mai mult și mai bine despre funcționarea organismului nostru din punct de vedere nutrițional, am ales să continui studiile și in 2018, m-am inscris in programul de studiu de masterat, NUTRITIE, din cadrul Facultatii S.I.A. din Galați timp de 2 ani. În cadrului programului de studiu am atins obiectivele urmărite si anume:

– Evaluarea, cercetarea şi aprofundarea noţiunilor avansate privind nutriţia umană.
– Elaborarea de soluţii nutriţionale şi dietetice specifice în diferite afecţiuni şi pe diferite grupuri ţintă.
– Optimizarea nutriţională a producţiei de bunuri destinate alimentaţiei umane.
– Implementarea si monitorizarea politicilor şi strategiilor europene privind siguranţa şi securitatea alimentară.
– Consiliere psihonutriţională aplicată.
– Dezvoltarea capacităţii de a desfăşura activităţi de cercetare, management de programe de cercetare şi educaţie/formare profesională.

Lucrarea mea de disertație pe care am susținut-o a fost ” Nutriția in Osteoporoză. De la Prevenție la Terapie” in colaborare cu doamna doctor, S.L. Dr. Miulescu Magdalena, (coordonator stiintific) medic pediatru in cadrul spitalului clinic de urgență “Sf.Ioan ” din Galați a fost de nota 10.

În plan personal, sunt căsătorită cu un bărbat minunat, de profesie medic, care întotdeauna m-a sprijinit și susținut în luarea deciziilor și activitatea profesională, avem doi copii, un băiat și o fată și mai pot adăuga deschis despre mine, că nu mă voi opri niciodată din învățat. Sunt genul de persoană curioasă și ambițioasă care nu se mulțumește cu puțin, investește în calitate mai mult decât în cantitate, acordă atenție detaliilor și iubește să vadă chipuri fericite în jur.

Cum funcționează?

Planuri structurate în detaliu, cu gramaje specificate pentru grupele de macronutrienți principali și în același timp flexibile. Îți va plăcea abordarea și o să ai rezultate din prima săptămână.

Programe nutriționale

Îmbrățișează mișcarea

Individual coaching

Rețete variate

Totul se bazează pe o alimentație echilibrată și personalizată

Totul despre ce inseamnă să ai un stil de viață sănătos!

Suport in procesul de schimbare și atingerea obiectivelor

Bucuria gustului și aprecierea mâncării vor prima in rețetele culinare.

Te aștept cu drag să incerci serviciile mele:

Investește in sănătatea ta prin alegeri alimentare inteligenteToate Serviciile

Programe și consiliere nutrițională

Consilierea Online vine la pachet cu programe nutriționale in funcție de programul și timpul tău, adecvat modului tău de viață.

Mindfulness și echilibru prin alimentație

Iți va oferi cea mai frumoasă surpriză din viața ta, pentru că te incurajează să te redescoperi!

Programe dedicate mămicilor pentru bebeluși

Rolul nostru ca părinți, înca din primii ani a copilului, este să-i creem cel mai potrivit și sănătos mediu de viață.

Ce mai aștepți !?
Fă-ți o programare.

adresa

Strada Maior Gheorghe Șonțu, nr. 23, Focșani

Program

Luni-Vineri: 9:00-18:00
Sâmbătă-Duminică: inchisContact rapid

Telefon: 0746 155 427

Email: contact@nutrymanu.ro​

×

Aici poți povesti cu NutyManu.

×